novetats

Ves enrere La Generalitat difon la cultura energètica i les energies renovables a Manuel - L'Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) també viatjarà en pròximes dates als municipis de Borriol, Borriana, Catarroja i Almàssera.

La Generalitat difon la cultura energètica i les energies renovables a Manuel - L'Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) també viatjarà en pròximes dates als municipis de Borriol, Borriana, Catarroja i Almàssera.

- Aquest servei itinerant assessora en matèria d'estalvi energètic i autoconsum amb renovables.

12/01/2022.- La localitat de Manuel, a la comarca de la Ribera Alta, ha rebut aquest dimecres la visita de l'Oficina de Transició Energètica i Acompanyament de la Comunitat Valenciana (OTEA). Un servei itinerant desenvolupat per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica amb l'objectiu de difondre la cultura energètica i assessorar sobre autoconsum mitjançant energies renovables.

Els professionals de l'OTEA han informat la ciutadania sobre com estalviar en la factura de la llum i sobre les ajudes i les subvencions que poden sol·licitar vinculades a les energies renovables, tant de la Generalitat com d'altres administracions públiques. A més, han donat a conéixer les Comunitats Energètiques Locals (CEL) i els beneficis que poden obtindre els seus membres. Tot això s'ha exposat també en una conferència que ha tingut lloc a la biblioteca municipal, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manuel.

Pròximes visites

L'OTEA continuarà la seua ruta per la Comunitat Valenciana en pròximes dates als municipis de Borriol, Borriana, Catarroja i Almàssera, on el seu personal facilitarà tota aquesta informació a veïns i veïnes de la zona, a través de la seua oficina itinerant i amb una xarrada informativa.

Aquesta oficina de la Generalitat ofereix un servei permanent, telemàtic i itinerant a municipis, associacions i col·lectius de tot el territori per a proveir de suport, informació i formació en matèria de transició energètica i ecològica a través del correu electrònic oteacv@gva.es.