Novetats Life Tecmine

Ves enrere ÈXIT DE LA CONFERÈNCIA FINAL DEL PROJECTE LIFE TECMINE “TÈCNIQUES INNOVADORES PER A LA RESTAURACIÓ DE MINES”

ÈXIT DE LA CONFERÈNCIA FINAL DEL PROJECTE LIFE TECMINE “TÈCNIQUES INNOVADORES PER A LA RESTAURACIÓ DE MINES”

Dijous passat 31 de març va tindre lloc la Conferència Final del projecte LIFE TECMINE a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la Universitat Politècnica de València. 

Durant la jornada, es va ressaltar la importància de la mineria en la Comunitat Valenciana i dels projectes de restauració minera com és el projecte LIFE TECMINE. Els participants van comentar les conclusions a les quals han arribat en aquests anys de seguiment utilitzant tècniques innovadores en la restauració de mines.

La Conferència Final va acabar amb una taula redona on, tant els participants com els assistents, van debatre sobre l'evolució de la mineria responsable. 

La jornada va ser clausurada pel Director General de Medi Natural i Avaluació Ambiental, que va agrair a tots els socis del projecte, la seua col·laboració i implicació.

Durant la taula redona debatent sobre l'Evolució de la Mineria Responsable. 

Clausura de la Conferència Final pel Director General de Medi Natural i Avaluació Ambiental.

Veure més notícies

Logo Life Tecmine

Socis

Socios LIFE TECMINE

Entitats col·laboradores

Entidades colaboradoras LIFE TECMINE

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.

agenda

Multimèdia