Notícies

Un projecte pilot reforçarà la recuperació de l'Estepa de Cartagena a Serra

El projecte pilot "M'agrada l'estepa de Cartagena" té per objectiu donar difusió a la recuperació d'aquesta espècie amenaçada.

Celebració i manifest del Dia de l'Arbre 2021

El CIEF ha celebrat el Dia de l'Arbre amb una plantació d'oms resistents a la grafios i el Manifest del Dia de l'Arbre 2021.

El CIEF conserva per primera vegada ous de Triops cancriformis amb la metodologia de les llavors silvestres

L'equip de conservació de flora silvestre del CIEF ha participat en un projecte experimental de conservació d'ous de diverses poblacions del crustaci Triops cancriformis (tortugueta).

El laboratori del CIEF fa proves d'envelliment accelerat per a comprovar el vigor dels lots de llavors d'algunes espècies

El laboratori del CIEF ha posat en marxa unes proves d'envelliment accelerat en lots de llavors d'algune espècies, en comprovar que oferien dades poc satisfactòries de germinació.

Identificació d'un nou rodal de bosc madur a Penyagolosa

L'equip de boscos madurs del CIEF ha començat la identificació d'un nou rodal de bosc madur al barranc de la Pegunta, per tal d'incorporar-lo a la Xarxa de Rodals de Referència.

Es presenta el 2on volum del Catàleg d'Arbratge Monumental de Riba-roja de Túria, amb col·laboració del CIEF

Riba-roja de Túria ha presentat el segon volum del Catàleg d'Arbratge Monumental i Singular, elaborat amb la col·laboració dels tècnics de Patrimoni Arbori Monumental del CIEF.

Comença el projecte de restauració de la vegetació de ribera al riu Tuéjar

El projecte Restauració de la vegetació de ribera en el paratge natural municipal naixement del Riu Tuéjar. una mostra de la col·laboració del CIEF amb els ajuntaments, acaba de posar-se en marxa.

La Xarxa Bioclima estableix més de 50 parcel·les permanents d'observació

L'equip del projecte Xarxa Bioclima ha establit les primeres 52 parcel·les permanents per a l'observació en el temps dels canvis en la vegetació i la biodiversitat.

El CIEF continua treballant en les savines de la Puebla de San Miguel malmeses pel "Gloria"

L'equip de Patrimoni Arbori Monumental del CIEF continua treballant intensament en savines monumentals del Parc Natural de la Puebla de San Miguel, danyades pels efectes del temporal...

Reunió de coordinació de la xarxa de Vivers Forestals de la Generalitat

El 30 de setembre passat va tindre lloc al viver del Parc Natural del Carrascar de la Font Roja la reunió de coordinació de tardor de la xarxa de Vivers Forestals de la Conselleria...

Mostrant 11 - 20 de 26 resultats
Articles per pàgina 10
de 3
Seguir a @GVAcief