Visualització de contingut web

Presentació

Patrimoni Arbori MonumenalEl Decret 154/2018, de 21 de setembre, del Consell, de desplegament de la Llei 4/2006, de 19 de maig, de la Generalitat, de Patrimoni Arbori Monumental de la Comunitat Valenciana, obre una nova línia de treball al CIEF.

L'equip d'Arbres Monumentals i Singulars treballa en la protecció i conservació d'exemplars i conjunts arboris extraordinaris, notables o d'interès local, en l'àmbit de tota la Comunitat Valenciana. La tasca es coordina amb els equips encarregats de la gestió de Patrimoni Arbori Monumental de cada província.

A més de la tasques directament relacionades amb la protecció i conservació d'exemplars, l'equip presta assessorament tècnic i serveis a ajuntaments, particulars i entitats, així com a les diferents seccions de la pròpia administració o altres administracions. Aquestes activitats són gestionades, majoritàriament, a través d'expedients.

Patrimoni Arbori Monumental - CIEF

Notícies

Els arbres del Catàleg d'Arbres Monumentals i Singulars, a un sol clic

Tots els arbres que formen part del Catàleg d'Arbres Monumentals i Singulars de la Comunitat Valenciana es troben a un sol clic, a través del visor de cartografia de la Generalitat Valenciana.

Es presenta el 2on volum del Catàleg d'Arbratge Monumental de Riba-roja de Túria, amb col·laboració del CIEF

Riba-roja de Túria ha presentat el segon volum del Catàleg d'Arbratge Monumental i Singular, elaborat amb la col·laboració dels tècnics de Patrimoni Arbori Monumental del CIEF.

El CIEF continua treballant en les savines de la Puebla de San Miguel malmeses pel "Gloria"

L'equip de Patrimoni Arbori Monumental del CIEF continua treballant intensament en savines monumentals del Parc Natural de la Puebla de San Miguel, danyades pels efectes del temporal...

Mostrant 1 - 3 de 6 resultats
Articles per pàgina 3
de 2