Notícies

El CIEF participa en el cicle de visites de l'Associació Espanyola de Bioenginyeria del Paisatge

El passat mes de juny, l'Associació Espanyola de Bioenginyeria del Paisatge va organitzar un cicle de visites a distintes obres de bioenginyeria a Catalunya i Comunitat Valenciana per a conéixer...

LIFE Teixeres rep la primera visita de la comissió de seguiment

L'equip responsable del projecte LIFE20 NAT/ÉS/001128 LIFE TEIXERES va rebre els dies 21 i 22 de març de 2022 la visita d'Ainhoa Darquistade Fabrique de Neemo, responsable designada per la Comissió...

Reunió de coordinació de la Xarxa Bioclima amb els Parcs Naturals

La Xarxa Bioclima ha donat un nou pas endavant amb la celebració d'una reunió entre els responsables del projecte del CIDE, el CIEF i els Parcs Naturals implicats.

Primera collita important de l'hort llavorer de roure valencià

Ja es troba emmagatzemada a les càmeres de conservació de llavors la primera collita important de l'hort llavorer de roure valencià, de fulla petita o galer (Quercus faginea).

Es presenta el nou projecte europeu LIFE Teixeres, en el marc de la xarxa GENMEDA

Es presenta el projecte europeu LIFE Teixeres, la major intervenció feta fins ara en la millora de l'hàbitat del teix en territori valencià.

L'equip de flora amenaçada participa al primer Congrés Espanyol de Botànica

L'equip de flora amenaçada presenta alguns dels treballs més destacats en l'àmbit de la protecció de la flora terrestre en territori valencià.

Col·laboració per a recuperar el Pino Gordo de Sinarcas

L'equip de Patrimoni Arbori, en col·laboració amb els agents medioambientals i l'Ajuntament de Sinarcas, posen en marxa un seguit d'accions per a recuperar el Pino Gordo.

— 10 articles per pàgina
Mostrant 1 - 10 de 39 resultats

Twitter

Seguir a @GVAcief