Noticies

« Ves enrere

Ara toca Educació Ambiental

Ara toca Educació Ambiental

Ara toca Educació Ambiental

El dia 26 de gener se celebra el Dia Mundial de l'Educació Ambiental. El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) vol celebrar aquest dia compartint amb les persones interessades en l'educació ambiental els resultats de l'Estudi de l'Estat de l'Educació Ambiental en la CV, com també materials i recursos que s'han realitzat en el marc de la Guia d'Acció per a l'Educació Ambiental (Educació Ambiental en Ruta-EAR) i d'altres documents estratègics i normatius.

Per això hem organitzat un acte commemoratiu en les instal·lacions del CEACV. L'acte, que serà el mateix dia 26 de gener, començarà a les 11.00 h. Aquest és el programa:

  • 11.00h Presentació de la jornada. Hble consellera Mireia Mollà.
  • 11.10h Presentació de l'estudi de l'Estat de l'educació ambiental en la Comunitat Valenciana.
  • 11.40h Presentació de nous recursos educatius i accions formatives.
  • 12.00h Presentació de l'exposició "Menjar bé. Com mengem sense menjar-se el planeta. Alimentació i medi ambient" i visita a l'hort per a mostrar nous recursos.
  • 12.45h Visita al nou observatori d'aus i cartelleria informativa de la Marjal dels Moros, realitzat en el marc del conveni amb SAGGAS.

Per a assistir és necessari inscriure's a través de la web. Ací tens l'enllaç:

INSCRIPCIÓ

Serà un acte presencial. No obstant, estarà condicionat a les possibles restriccions per COVID que puguen establir les autoritats sanitàries.