novetats

DIUMENGE FAMILIAR: BIODIVERITAT PER TOT ARREU

Recordes com és una malva-rosa, un llorer, una murta, la flor de la perera, un llombrígol o un parotet?

DIUMENGE FAMILIAR: VOLANT VOLANT

Dia Mundial dels Ocells migradors

DIUMENGE FAMILIAR: PAISATGES I ESPÈCIES

Et convidem a gaudir dels PAISATGES i de l'ESPÈCIES del CEACV

DIUMENGE FAMILIAR, MOBILITAT 2020

Aconseguir una mobilitat més segura, saludable i sostenible és un dels nostres principals objectius. Us convidem a celebrar el diumenge 27 "Per una mobilitat sense emissions".

DISSABTE FAMILIAR. AIGUAMOLLS I BIODIVERSITAT

El dia 2 de febrer va ser el Dia Mundial dels Aiguamolls. Nosaltres ho celebrem en el CEACV el dissabre 15, gaudint de l'exposició sobre la Marjal dels Moros, de la flora i fauna dels aiguamolls i realitzant un taller sobre l'anellament científic de les aus. Esteu convidats!

DIUMENGE FAMILIAR. DIA DE L'ARBRE 2020

El 26 de gener és el dia de l'educació ambiental. I ho celebren actuant per millorar el medi ambient. Com? Amb una plantació d'arbres, aprofitant que estem molt a prop del dia de l'arbre, i netejant de residus la platja de l'espai natual de la Marjal dels Moros. Vine i ajuda'ns a millorara el nostre entorn natural.

DIUMENGE FAMILIAR

Jornada dedicada a descubrir los olivos del *CEACV y disfrutar en familia paseando, recogiendo olivas y realizando talleres en torno al mundo de los olivos. La importancia que el cultivo del olivo tiene en la mitología y en la historia del Mediterráneo, el uso del óleo en nuestras cocinas, así como los beneficios de este para la salud, su uso medicinal, etc.

DOMINGO FAMILIAR

Com cada any, celebrem en el GVA Centre Educació Ambiental CV un diumenge familiar relacionat amb la Mobilitat Sostenible i Segura que nomenem Rodant per l’Alqueria. El lema d’aquest any és “Camina amb nosaltres” una manera de fomentar l’activitat física, caminar, moure’s en bicicleta, escollir el transport públic col·lectiu, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem, i ajudar a previndre els accidents de trànsit, una bona forma de protegir i millorar la salut.

Mostrant 1 - 10 de 87 resultats
de 9