CLEAN UP DAY

LETS CLEAN UP EUROPE 2021

 

Com cada any, des del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana ens sumem a la Campanya Let's Clean Europe 2021, una acció comuna en tota Europa per a conscienciar sobre l'enorme quantitat de residus que tirem de manera incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment en espais naturals com a boscos, marges de rius, platges i altres espais públics comuns.

Enguany us proposem dur a terme accions de neteja o recollida de residus en platges, rius, espais naturals, etc durant el mes d'abril i visibilitzarem molt més, si és possible, totes les vostres accions.


Des del CEACV us animem a unir-vos al repte del Let's Clean Up Europe 2021. Sols o acompanyats, en grup organitzat o pel vostre compte, a la platja, riu o muntanya, realitzeu una recollida de residus i compartiu fotos amb nosaltres.
Els nostres espais naturals necessiten que reduïm la quantitat de residus que generem, així que, reacciona i uneix-te al repte.

 

Fes una foto durant l'acció de neteja o recollida de residus.
Una vegada estiga feta la foto, puja-la a xarxes socials usant l'etiqueta #naturazeroresidus i etiqueta @centreeducacioambientalcv en Instagram i @GVA_CEACV en Twitter perquè puguem fer un seguiment de les imatges que participen en la campanya.

 

En aquestes pasqües, reacciona i uneix-te al repte #*naturazeroresidus