INFORMACIÓ

INFORMACIÓ 

CURS: EDUCACIÓ AMBIENTAL PER A LA PREVENCIÓ I LA GESTIÓ DELS RESIDUS

El PIRCV estableix el paper de l'educador/a ambiental en residus com a element fonamental per desenvolupar projectes d'educació ambiental per aconseguir reduccions en la producció de residus i millores en la seua gestió.

Per donar resposta a les necessitats de formació i per disposar de ferramentes per a portar endavant la tasca associada al perfil d'educador/a ambiental.

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valencia ha enllestit el curs "Educació ambiental per a la prevenció i la gestió dels residus". 

Pròximament es comunicaran les dates per a la quarta edició.

Les places per al curs són limitades, l'admissió es realitza per ordre d'inscripció fins a cobrir les places.

Campus ambiental

CURS: INTRODUCCIÓ A LA BIODIVERSITAT VALENCIANA

 

La biodiversitat és un dels elements fonamentals del medi ambient. Actualment estem davant un dels processos d'extinció massiva més importants de la història en el que ja es denomina com la "Sisena extinció".

Conéixer la biodiversitat, les seues característiques, com gestionar-la i treballar amb ella són processos fonamentals per a tractar de protegir-la i preservar-la.

La Comunitat Valenciana és un dels territoris europeus en els quals la biodiversitat aconsegueix cotes destacables, amb un gran nombre d'espècies de tots els grups biològics i moltes d'elles són de caràcter endèmic.

Des del CEACV hem posat en marxa la tercera edició del curs on-line: Introducció a la Biodiversitat Valenciana, per a conéixer millor que és la biodiversitat, que característiques té en el territori valencià, que problemàtiques l'afecten i que projectes i accions legislatives i de gestió es desenvolupen per a protegir-la i recuperar-la.

Les places per al curs són limitades, la inscripció al curs s'inicia a les 00.00 hores del dia indicat com a inici de la inscripció. Les places oferides per al curs es cobriran per rigorós ordre d'inscripció a partir de l'hora de la seua obertura.