Agenda

« Ves enrere

JORNADA 2326

Data de començament:
26/02/15
Data d'acabament:
Cap
Duració:
09:00 – 13:00 (Sensible a la zona horaria)
Tipus:
Anniversari

II JORNADA DOS TRES DOS SIS

NOUS REPTES PER A l'EDUCACIÓ AMBIENTAL

26 de febrer de 2015

 

L'objectiu d'aquesta jornada és obrir noves perspectives en el món de l'educació ambiental. Per a açò es treballarà sobre dues línies, NOUS TEMES i NOVES OPORTUNITATS.

Nous temes fa referència a aquells temes que estan sorgint en els últims anys i que vénen a afegir-se als què tradicionalment es treballen en l'educació ambiental: emprenta de carboni, consum col·laboratiu, decreixement, comunitats en transició, són alguns d'ells. La idea és que els participants proposen nous temes, fruit de la seua experiència, coneixement de l'actualitat o de noves tendències, etc.
Noves oportunitats pretén explorar quines vies d'acció s'obrin per a l'educació ambiental per a “reconstruir” el sector des de la situació de mínims en què es troba. El gir obligat cap a una economia baixa en carboni, els nous projectes de cooperació que sorgeixen entre entitats del tercer sector obligades a reinventar-se o desaparèixer o l'existència de sectors, com el de la discapacitat intel·lectual, molt poc explorats, ofereixen noves oportunitats.
 

JORNADA 2326