novetats

Prevenció d'Incendis Forestals i Sensibilització

Ves enrere El Consell aprova les obres d'emergència pels danys causats per la borrasca Gloria en pistes i camins forestals de la Comunitat Valenciana

El Consell aprova les obres d'emergència pels danys causats per la borrasca Gloria en pistes i camins forestals de la Comunitat Valenciana

La conselleria destina 1,2 milions d'euros per a la reparació d'infraestructures de prevenció d'incendis forestals danyades.

 

El Ple del Consell ha aprovat la declaració d'emergència per a l'execució dels treballs per a pal·liar danys pel temporal de pluges torrencials produïdes pel temporal de pluja Gloria, esdevingut en la Comunitat Valenciana durant el mes de gener passat.

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica destina un total de 1,2 milions d'euros als treballs de reparació de pistes forestals de la Comunitat Valenciana.

El temporal d'intenses pluges va produir danys en camins i pistes forestals de moltes zones del territori de la Comunitat Valenciana, així com en infraestructures de prevenció d'incendis forestals necessaris per a garantir la seguretat de circulació de vehicles de gestió, prevenció i emergència.