detall nota de premsa

Agricultura crea la marca Molt de Gust per a promocionar els productes de qualitat i ecològics

13/09/2021
Agricultura crea la marca Molt de Gust per a promocionar els productes de qualitat i ecològics

- La Conselleria d'Agricultura desenvolupa el segell que agrupa les figures de qualitat i els productes ecològics; "referents de proximitat i saber fer"
- Mireia Mollà destaca el reconeixement merescut i necessari a l'origen, la singularitat, la producció sostenible i la dedicació cap al millor producte possibleLa Conselleria d'Agricultura i Desenvolupament Rural impulsa la promoció, el posicionament comercial i el consum dels productes de qualitat diferenciada i ecològics de la Comunitat Valenciana a través de la marca Molt de Gust.

Es tracta d'un segell que agrupa les 18 figures de qualitat ?entre denominacions d'origen (DO), denominacions d'origen protegides (DOP) i indicacions geogràfiques protegides (IGP)? i els productes ecològics.

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, que ha participat en la presentació de la marca, ha assenyalat el reconeixement merescut i necessari a l'origen, la producció sostenible i la dedicació cap al millor producte possible.

"Molt de Gust és un distintiu de qualitat aconseguit a poc a poc i fent passos avant. Totes les persones que formeu part de les diverses figures de qualitat lluiteu per la qualitat, la proximitat i el saber fer. Sou element clau del sector agroalimentari valencià", ha afirmat.

La consellera ha insistit en el valor afegit del conjunt de productes de qualitat reconeguts en el conjunt del territori, des de la Granada Mollar d'Elx fins a la carxofa de Benicarló, passant pel cava de Requena, l'oli d'oliva, l'arròs o els cítrics. Ha destacat, a més, els productes ecològics, que han experimentat un creixement exponencial afavorit pel I Pla valencià de producció ecològica.

El palau dels Mercader, seu de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana (FECOAV), ha acollit la presentació en la qual la consellera ha estat acompanyada pel secretari autonòmic, Roger Llanes, i el director general, David Torres. L'acte també ha comptat amb el president de FECOAV, Cirilo Arnandis; amb els presidents i representants de les DO; les IGP, i el Comité d'Agricultura Ecològica, així com Susi Díez, xef i propietària del restaurant il·licità La Finca, que ha protagonitzat una demostració en directe.

La consellera ha recalcat que la promoció comercial és només una de les mesures de la campanya, que va més enllà. La presència de la marca en totes les fires, tant estatals com internacionals, s'unirà a altres iniciatives perquè els consumidors coneguen, reconeguen i transformen Molt de Gust en "una marca tractora de la Comunitat Valenciana que ens prestigie, amplifique els nostres encerts i difonga la qualitat dels productes que es produeixen en el territori valencià".

En aquesta línia, el secretari autonòmic d'Agricultura, Roger Llanes, ha explicat que el distintiu pretén estendre la difusió, la visibilitat i la identificació dels productes, a més de fer partícips actius al sector hostaler i de la distribució, "aliats" imprescindibles de la marca.

Finalment, el director general d'Agricultura, David Torres, s'ha referit als consumidors i ha animat el conjunt de la població a apostar per la qualitat, la proximitat i la producció sostenible que representa Molt de Gust.

Arxius relacionats