detall nota de premsa

El Consell valida la declaració d'emergència de la contractació per l'EPSAR de les obres per a la reparació de l'emissari submarí d'Alcossebre

11/09/2020

- El pressupost estimat és de 968.904,54 euros


El Ple del Consell ha validat l'ampliació de la declaració d'emergència de la contractació per l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR) de les obres per a la reparació de l'emissari submarí d'Alcossebre, que va quedar danyat a conseqüència de la borrasca Gloria de gener.

El pressupost estimat és de 968.904,54 euros.

L'ampliació de la declaració que comprén els treballs de reconnexió de la conducció, que van començar el 15 de maig passat, respon a la detecció d'una longitud que cal reparar superior a la que estava prevista inicialment, que fa que siga necessari ampliar la longitud del tram de canonada que s'ha de reparar i, per tant, l'àmbit de l'emergència per a la realització de la reparació completa.

En l'actualitat, les obres es troben en fase d'execució i s'han completat aproximadament el 60 % de les actuacions que s'han de dur a terme. Es preveu que les obres concloguen durant el mes d'octubre de 2020.