detall nota de premsa

El Consell valida la contractació de serveis i elements de protecció enfront de la COVID-19 en centres de la Conselleria d'Agricultura

26/06/2020

- L'import total ascendeix 19.637,21 euros


El Ple del Consell ha validat la declaració d'emergència per al subministrament de serveis i elements de protecció enfront de la COVID-19 en centres de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, per un import total de 19.637,21 euros.

Concretament, s'ha dut a terme el reforç del servei de neteja ordinària, així com la instal·lació i el manteniment de dispensadors de gel hidroalcohòlic en instal·lacions de les oficines comarcals, del viver forestal de la Santa Faç i de la Central de Prevenció d'Incendis d'Alacant, per un valor de 4.608,89 euros.

Les oficines comarcals se situen a Alcoi, Altea i Crevillent, a la província d'Alacant, i a Segorbe, Vall d'Alba i Sant Mateu, a la de Castelló. L'import en aquest cas ascendeix a 15.028,32 euros.

Totes aquestes dotacions tenen com a objectiu proporcionar els equips i els materials de protecció per a complir amb les mesures de seguretat i extremar la precaució enfront del coronavirus, per a garantir la salut dels usuaris i usuàries i del personal que presta els seus serveis en alguna d'aquestes dependències.