Notícies

Reunió de coordinació de la Xarxa Bioclima amb els Parcs Naturals

La Xarxa Bioclima ha donat un nou pas endavant amb la celebració d'una reunió entre els responsables del projecte del CIDE, el CIEF i els Parcs Naturals implicats.

Primera cosecha importante del huerto semillero de roble valenciano

Ya se encuentra almacenada en las cámaras de conservación de semillas la primera cosecha importante del huerto semillero de roble valenciano o quejigo (Quercus faginea).

Se presenta el nuevo proyecto LIFE Teixeres, en el marco de la red GENMEDA

Se presenta el proyecto europeo LIFE Teixeres, la mayor intervenció realizada hasta ahora en la mejora del hábitat del tejo en territorio valenciano.

L'equip de flora amenaçada participa al primer Congrés Espanyol de Botànica

L'equip de flora amenaçada presenta alguns dels treballs més destacats en l'àmbit de la protecció de la flora terrestre en territori valencià.

Colaboración para recuperar el Pino Gordo de Sinarcas

El equipo de Patrimonio Arbóreo, en colaboración con los agentes medioambientales y el Ayuntamiento de Sinarcas, ponen en marcha una serie de acciones para recuperar el Pino Gordo.

L'equip de flora amenaçada produirà més de 17.000 plantes de 41 espècies entre 2021 i 2023, en el marc del programa europeu FEADER

L'equip de flora amenaçada del CIEF produirà més de 17.000 plantes de 41 espècies protegides, en el marc del programa del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

Gran operatiu de producció de planta de ribera per a fer possible la restauració d'ecosistemes fluvials valencians

El CIEF produeix més de 13.000 exemplars de planta de ribera, destinats a projectes de restauració ecològica d'ecosistemes fluvials.

Publicats els informes de l'any 2020 de les espècies amenaçades de flora valenciana amb plans de recuperació

El Servei de Vida Silvestre ha publicat els informes de l'any 2020 de compliment dels plans de les tres úniques espècies amb plans de recuperació.

El pla de recuperació de la Silene d'Ifac, una història d'èxit

La recuperació de la Silene d'Ifac és una història d'èxit, escrita gràcies al treball diari de diferents actors coordinats.

Voluntarios de La Pobla de Vallbona custodiarán ejemplares de Jara de Cartagena

Voluntarios de La Pobla de Vallbona (Camp de Túria) custodiaran ejemplares de Jara de Cartagena (Cistus heterophyllus subsp. carthaginensis) hasta el momento de su plantación en el medio natural.

Affichage des résultats 1 - 10 sur 36
Articles par la page 10
de 4
Seguir a @GVAcief