#VespradesEAR: Alimentació sostenible i saludable - Centro de Educación Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV)
Ves enrere #VespradesEAR: Alimentació sostenible i saludable
#VespradesEAR: Alimentació sostenible i saludable
PER PROBLEMES TÈCNICS ES POSPOSA LA JORNADA FINS AL 14 DE JUNY A LA MATEIXA HORA
Jornada tècnica en la qual abordarem, des de la perspectiva de l'Educació ambiental, l'alimentació i l'enorme impacte que aquesta té sobre la salut planetària.
Què mengem? Qui i com es produeixen els aliments? Per què malgastem menjar? Què són les dietes de salut planetària? Per què són tan importants les etiquetes? Respondre a aquestes i moltes altres qüestions i veure de quins "Recursos didàctics”" disposem per a abordar l'alimentació a les nostres aules, és fonamental per a començar la transformació cap a un model alimentari saludable per a les persones i el planeta.
Ponent:
Paloma Sánchez, tècnica del CEACV.
Amb la col·laboració de Marta Ribó de Justicia Alimentaria, que ens parlarà del projecte Alimentar és Educar.
Dirigit a:
Entitats EAR, CEFIRES, Xarxa de Centres Sostenibles, equipaments i empreses d'educació ambiental, alumnat d'ECA i educadors i educadores ambientals.
Dimecres 14 de Juny de 2023, de 17 a 18 hores.
Plataforma de vídeo-conferencies TEAMS.