Novetats Life Tecmine

« Ves enrere

Curs online: noves tecnologies aplicades en la restauració d'explotacions mineres (2a edició)

Curs online: noves tecnologies aplicades en la restauració d'explotacions mineres (2a edició)

Després de l'èxit de participació de la 1a edició del curs Noves tecnologies aplicades en la restauració d'explotacions mineres realitzat en els mesos de juliol i octubre de 2019, el projecte LIFE TECMINE ofereix de manera gratuïta la 2a Edició d'aquest curs. En aquesta ocasió, el curs està dirigit, principalment, al personal tècnic de l'Administració Pública.

L'objectiu del curs és donar a conèixer i formar a l'assistent en les noves tecnologies aplicades en restauració d'explotacions mineres que s'estan desenvolupant en el camp de la geomorfologia, hidrologia, edafologia i establiment de la vegetació.

El curs està homologat per l'Institut Valencià D'Administració Pública (IVAP) i es realitzarà en la modalitat a distància dins de la plataforma de tele-ensenyament de la Universitat Politècnica de Madrid durant els dies 24 a 26 de novembre. El 27 de novembre es realitzarà la visita a la Mina Fortuna a Ademús (València) dins del Projecte LIFE-TECMINE, l'assistència a la qual és obligatòria per a poder realitzar el curs.

En tan sols un dia s'han cobert les places i s'ha duplicat el nombre d'inscripcions previstes, la qual cosa mostra l'interès i necessitat en matèria formativa en aquestes noves tècniques de restauració en l'àmbit de l'administració pública.

A causa de la bona resposta i gran demanda, probablement s'organitzarà el mateix curs en els pròxims mesos. Tota la informació estarà disponible en la web i les xarxes socials del projecte LIFE TECMINE.

Per a estar informat de totes les novetats, subscriu-te a la Newsletter en l'enllaç de més a baix. 

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.