Organismes
Portals
Marques CV
COENT DE BURRIANA
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS I COMERCIALITZADORS DE LA TOMATA DE PENJAR D'ALCALÀ DE XIVERT

C/ Santa Bàrbara, 6. 12570 ALCALÀ DE XIVERT (Castelló). Telèfon: 689 018 517. Fax: 964 421 341
- Tomata de penjar
Associació de l'Embotit de Qualitat Tradicional
Pol. ind. Fuente del Jarro, C/ Vila de Madrid, 45. 46988 PATERNA (València). Telèfon: 961 341 112. Fax: 961 340 408
- Botifarra de ceba i pinyons
- Embotit orejat al pebre roig
- Llonganissa a l'all
- Llonganissa de Pasqua
ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL AGRUPACIÓ DE CLOTXINERS DEL PORT DE VALÈNCIA I SAGUNT

C/ Vicente Bruil, 73, baix. 46011 VALÈNCIA. Telèfon: 963 410 308. Fax: 963 429 178
- Clòtxina
ASSOCIACIÓ FLORS I PLANTES DE LA CV

C/ Bailén, 4-2. 46007 VALÈNCIA Telèfon: 963 513 059. Fax: 963 100 503
- Planta ornamental
ASSOCIACIÓ GASTRONÒMICA DE PRODUCTES DEL PINÓS

Plaça d'Espanya, 8. 03650 EL PINÓS (Alacant). Telèfon: 965 478 824. Fax: 965 478 314
- Peruses.
- Llonganissa seca.
- Coques de gaspatxo.
ASSOCIACIÓ INDÚSTRIES DE LA CARN DE VALÈNCIA

C/ Agullent, 12, pta. 15. 46025 VALÈNCIA. Telèfon: 963 488 754. Fax: 960 611 237
- Pernil curat.
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL PIMIENTOS SOL DEL PILAR
SURINVER, SCL. Av. del Grupo, s/n. Paratge Torre Segura. 03190 PILAR DE LA HORADADA (Alacant). Telèfon: 966 766 068. Fax: 966 747 318
- Pimentó Sol del Pilar
ASSOCIACIÓ DE FORMATGERS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Pol. ind. Belcaire, parcel·la 422. 12600 LA VALL D'UIXÓ (Castelló). Telèfon: 667 494 814. Fax: 961 275 003
- Formatge de cassoleta
- Formatge blanquet
- Formatge de la Nucia
- Formatge de tovalló
- Formatge tronxon
ASOCIACIÓN SALZACIRERA
C/ Santa Bàrbara, s/n. 12186 LA SALZADELLA (Castelló). Telèfon: 964 419 048. Fax: 964 419 048
- Cireres
UTIEL GASTRONÒMICA

C/ Adarve, 5-1. UTIEL (València). Telèfon: 962 173 586. Fax: 962 173 122
- Alajú.
- Botifarra de carn.
- Llonganissa magra.