Notícies

Les fitxes de la flora valenciana amenaçada, en la web del CIEF

L'equip de flora amenaçada del CIEF acaba d'encetar la publicació de les fitxes de germinació i cultiu de plantes valencianes amenaçades, tant en perill d'extinció com vulnerables.

Commemoració del Dia Mundial dels Boscos

La Conselleria d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha commemorat el Dia Mundial dels Boscos 2021, en un acte en què s'han destacat els valors ambientals dels boscos de ribera.

Nova secció de flora ciefensis

La web del CIEF estrena nova secció, consagrada a la flora silvestre present dins el recinte del Mas de la Fites de Quart de Poblet (Horta oest).

Es publiquen les fitxes de germinació de les espècies del Banc de Llavors Forestals

L'equip del Banc de Llavors Forestals del CIEF ha mamprès la publicació de les fitxes de germinació de les espècies que es conserven en el Banc.

Els arbres del Catàleg d'Arbres Monumentals i Singulars, a un sol clic

Tots els arbres que formen part del Catàleg d'Arbres Monumentals i Singulars de la Comunitat Valenciana es troben a un sol clic, a través del visor de cartografia de la Generalitat Valenciana.

Finalitza el projecte de restauració de la vegetació de ribera del riu Algar, a Altea

El projecte de restauració de la vegetació de ribera nativa del riu Algar, al seu pas per Altea (Marina Baixa), arriba a la seua fi amb la fase de plantació.

Es reforça la presència de Medicago citrina al Parc Natural de les Illes Columbretes

Llavors d'alfals arbori (Medicago citrina) tractades al banc de llavors del CIEF han servit per a reforçar la població d'aquesta espècie al Parc Natural de les Illes Columbretes.

Un projecte pilot reforçarà la recuperació de l'Estepa de Cartagena a Serra

El projecte pilot "M'agrada l'estepa de Cartagena" té per objectiu donar difusió a la recuperació d'aquesta espècie amenaçada.

Celebració i manifest del Dia de l'Arbre 2021

El CIEF ha celebrat el Dia de l'Arbre amb una plantació d'oms resistents a la grafios i el Manifest del Dia de l'Arbre 2021.

El CIEF conserva per primera vegada ous de Triops cancriformis amb la metodologia de les llavors silvestres

L'equip de conservació de flora silvestre del CIEF ha participat en un projecte experimental de conservació d'ous de diverses poblacions del crustaci Triops cancriformis (tortugueta).

Mostrant 1 - 10 de 23 resultats
Articles per pàgina 10
de 3
Seguir a @GVAcief