CLEAN UP DAY

L'EUROPEAN *CLEAN UP DAY

JORNADA DE NETEJA EN ESPAIS PÚBLICS A NIVELL EUROPEU

Diverses campanyes s'han dut a terme a nivell Europeu en el transcurs dels anys per a abastar el problema dels residus en espais públics.

La jornada Europea de Neteja d'espais públics ‘Let's Clean-Up Europe!' pretén conjuminar aquestes iniciatives per a aconseguir tenir un esdeveniment a nivell Europeu que tinga lloc el mateix dia a través de tot el continent, involucrant i arribant a la major quantitat possible de ciutadans. Aquesta Jornada Europea de Neteja d'Espais Públics tindrà lloc el pròxim 11 al 13 de Maig de 2018, encara que també és possible realitzar accions de neteja entre l'1 març i el 30 de juny de 2018.

Consisteix en la realització d'operacions de neteja en espais públics del nostre entorn per part de l'administració pública, empreses, centres educatius, ONG, associacions i ciutadans en particular, en resposta als problemes ambientals originats per la quantitat de residus presents en boscos, rius, platges, etc... per a evitar possibles contaminacions i restaurar l'habitat i el paisatge, alhora, que suposa una oportunitat de conscienciar i sensibilitzar a la població sobre aquest problema.

 

INSCRIPCIÓ