Organismes

Portals

Visualització de contingut web

Environmental Electronic Exchange Language (E3L)

 
Environmental Electronic Exchange Language (E3L) es un estàndard desenvolupat per les comunitats autònomes per a facilitar l'intercanvi d'informació entre les distintes entitats públiques i privades involucrades en el procés de tramitació i intercanvi de dades de caràcter ambiental.
 
Basat en un estudi previ que ha analitzat els fluxos d'informació requerits per la legislació en matèria ambiental a la Unió Europea en general i a Espanya en particular, E3L pretén ser la referència per a la comunicació en qualsevol matèria ambiental, proporcionant d'aquesta manera una tecnologia accessible a totes les parts involucrades o interessades en el procés.
 
Sens dubte, el consens i l'harmonització de ràtios i indicadors en matèria ambiental és un dels reptes de la nostra societat, si volem oferir polítiques adequades, es requereixen dades adequades en tots els elements de la cadena de flux de materials. E3L facilita aquest consens i harmonització tan necessitada per tots, perquè aporta, no sols unes regles d'interconnexió entre plataformes, sinó un veritable manual de bones pràctiques, suportat, a més, en tots els seus elements per la legislació ambiental vigent.