detall nota de premsa

Agricultura i Transició Ecològica encarregarà a VAERSA la digitalització dels arxius de la Conselleria i el reforç al personal destinat a tramitar els fons europeus

22/02/2021

- El consell d'administració de l'entitat acorda nomenar Ferran Garcia Ferrer nou director general
- Les noves comandes plantejades condueixen a consolidar l'estabilitat de la plantilla de l'empresa públicaL'empresa pública VAERSA rebrà l'encàrrec de digitalitzar els arxius de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, així com reforçar l'assessorament jurídic i tècnic de l'equip funcionarial destinat a la tramitació dels fons europeus.

Els nous encàrrecs de gestió, actualment en fase de tramitació, condueixen a consolidar l'estabilitat de la plantilla de l'empresa pública, així com afavorir el procés de digitalització de l'Administració autonòmica i l'agilitat en els tràmits referents a les ajudes a la reconstrucció.

El consell d'administració de VAERSA, que ha tingut lloc aquest matí, ha acordat el nomenament de Ferran Garcia Ferrer com a nou director general, en substitució de Benjamí Maceda, que deixa el lloc per jubilació.

Garcia Ferrer, llicenciat en Físiques, ocupava fins ara el lloc de responsable de política educativa de CCOO-PV. L'elecció d'una persona lligada a l'acció sindical al capdavant de l'entitat expressa un missatge de seguretat laboral per al personal treballador de VAERSA i consolida el procés de normalització de l'empresa després de la declaració de medi propi personificat i servei tècnic de la Generalitat.